Toptan İç Giyim

Toptan İç Giyim

Toptan iç giyim ürünleri toptan satıcısı olan Gipaş Tekstil yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde toptan iç giyim ürünlerinin satışı konusunda diğer firmalara göre çok büyük yol kat etmiştir. 100'den fazla markanın 5500 çeşit ürününü satmakta olan gipaş tekstil ürün yelpazesini büyük ölçüde genişletmiştir. 

Ödeme Kolaylığı

Müşterilerine büyük ödeme kolaylıkları sağlayan gipaş tekstil toptan iç giyim ürünlerinin satışı ve ödeme noktasında büyük avantajlar sağlamaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır; kredi kartına vade farksız +6 taksit imkânı ile müşterilerine çok cazip bir ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Diğer ödeme kolaylığı ise yeni etkileşim kurduğu müşterilerine kapıda ödeme fırsatı sunması. 


Dolandırıcılıkların arttığı bu dönemde ilk sipariş veren müşteriler genelde kapıda ödeme olup olmadığını soruyor. Parasını ödeyip kargosunu alamamaktan korkan müşteriler için bu da büyük bir kolaylık sağlıyor. 

Toptan İç Giyim Fiyatları

İç giyim ürünlerinin fiyatları son dönemlerde yüksek ölçüde artmıştır. Bunun sebebi tabii ki de enflasyondur. Üretim maliyetlerinin artmasıyla toptan iç giyim ürünlerinin fiyatları da artmaktadır. Gipaş tekstil toptan iç giyim ürünlerini toptan sattığı için fiyatları piyasaya nazaran çok daha uygundur. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar